2012. december 3. 09:25

Wáberer György dr. Antal Erzsébetet bízta meg a Waberer’s International Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátásával, közölte a társaság az mfor.hu-val.

A nagy gazdasági szervezetek és multinacionális vállalatok pénzügyi, valamint gazdasági irányításában gazdag tapasztalatokkal rendelkező szakember legfőbb feladata, hogy tovább fokozza Európa hatodik legnagyobb fuvarozási vállalatának eredményességét, előkészítse a részvénytársaság tőzsdei bevezetését.

Az ajkai születésű Antal Erzsébet diplomáját és doktori fokozatát a budapesti közgazdaságtudományi egyetem védte meg, majd tanulmányait a pénzügyi menedzsment és a banki finanszírozás területén az angliai Exeter University-n és az ausztráliai Swinburne University-n bővítette.

Karrierje a MALÉV-nál kezdődött, ahol a légi utaskísérőtől a vezérigazgatói szinte minden pozíciót betöltött. Ezt követően a Tesco Global Zrt. pénzügyi vezetője és az Executive Board tagja lett. Egy évvel ezelőtt alapította meg saját tanácsadó cégét, a budapesti bejegyzésű Nobel Management Consultingot.

Czakó Géza, a Waberer’s International Zrt. eddigi gazdasági vezérigazgató-helyettese 2012. december 1-jétől – Igazgatósági tagsága megtartása mellett - a Wáberer György érdekeltségeit irányító WNEW Kft. ügyvezető igazgatója. Új pozíciójában feladata a Wáberer György ellenőrzése alatt – a Waberer’s International tulajdonrésze mellett – álló 15 logisztikai és ingatlanfejlesztési társaság gazdálkodásának optimalizálása, eredménytermelő képességének növelése. A nemzetközi fuvarozási céget nem számítva ezen vállalkozások éves árbevétele eléri a 25 milliárd forintot.

Az 56 éves szakember 1995 januárjában csatlakozott a Waberer’s jogelődjéhez, a Volán Tefu Rt-hez. Gazdasági vezetőként részt vett a vállalat modernizációjában és eredményes gazdálkodásának kialakításában, több mint 30 akvizíció levezénylésében, köztük a Hungarocamion Rt. felvásárlásában. 2005-től a Waberer’s Holding gazdasági igazgatója, 2010-től 2012. november végéig a Waberer’s International Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese volt.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.