TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2011. június 17. 05:41

Előrehaladott tárgyalások folynak arról, hogy a decembertől a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. átveszi a MÁV-tól a négy vasútvonal üzemeltetését a személyzettel együtt - írta a Nyugatmagyar.hu-ra hivatkozva a pénteki Magyar Nemzet.

A cikk szerint a négy vonal a következő: a Szombathely-Kőszeg közötti 16 kilométeres, a Szombathelytől Zalaszentivánig tartó 80 kilométeres, a Rajka-Poprád-Szombathely 110 kilométeres, valamint a Körmend és Zalalövő közti 23 kilométeres szakasz.

MTI

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.