2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Százmillió forint értékben vonatjegyek gyártására hirdetett pályázatot a MÁV - írja a Magyar Idők csütörtöki számában.

A MÁV-Start a "hagyományos belföldi és nemzetközi vasúti személyszállítási forgalomban használandó menetjegyek, szigorúan elszámolandó nyomtatványok" beszerzésére hirdetett pályázatot.

A pályázati kiírás szerint "biztonsági elemekkel (hologram és/vagy vízjel és/vagy fémszál és/vagy UV-festék alkalmazása és/vagy OVI-festék alkalmazása) ellátott értékcikk jellegű nyomtatványok (zárjegy, jegy, bérlet)" beszerzését kezdeményezte a nemzeti személyszállító vasútvállalat. Két év alatt 2 054 202 darab különféle nyomtatványt kell szállítania a nyertesnek, ezért nettó 100 millió forintot fizet a MÁV-Start. A szállítót felhívással induló tárgyalásos eljáráson választják ki.

Mint írják, emellett a MÁV-Start Zrt. az Utasellátó központ utazó dolgozói részére szálláshelyeket vesz igénybe kétéves időszakra, külföldi helyszíneken. A szállások értéke áfa nélkül 210 164 euró, hozzávetőleg 66 millió forint. Ezért a személyszállító cég a nemzetközi járatainak végállomásain - Hamburgban, Varsóban, Bécsben, Brassóban, Kolozsvárott, Zágrábban, Koperben, Belgrádban és Ljubljanában - egy-, két-, illetve háromágyas szobákat kíván igénybe venni. A közbeszerzési eljárás ebben az esetben is tárgyalásos - olvasható a lapban.

MTI

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!