<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p
A tartalomból: NER-nek való vidék – Viszlát, hungarocell kajásdoboz! – Mi lesz az eladósodottakkal a moratórium után? – Hatalmas pénzbumerángot dobott el a magyar űrprogram


			
		

A Laurel Kft. a Store Wizard e-commerce rendszer segítségével elkészítette az első hazai WAP alapú B2B e-commerce megoldást Magyarország legnagyobb tejipari vállalata, a Nutricia cégcsoport megbízásából.

Az esettanulmányhoz kapcsolódó elemzés

A Laurel Kft. a Store Wizard e-commerce rendszer segítségével elkészítette az első hazai WAP alapú B2B e-commerce megoldást Magyarország legnagyobb tejipari vállalata, a Nutricia cégcsoport megbízásából.

Sokunkban felmerül a kérdés, hogy vajon mit tud kezdeni egy tejipari cég az interneten és bár sokat olvasni róla, de mire jó valójában a WAP technológia?

A Nutricia cégcsoport, mely Magyarországon a Hajdútej, a Mátratej, a szolnoki Wés Rt., a nyíregyházi Szabolcstej Rt. és a békéscsabai Zalka-tej Rt. gyártóvállalatokat egyesíti, már régóta gondolkodott azon, miként lehetne hatékonyabbá tenni a cég több száz üzletkötőjének munkáját, akik országszerte veszik fel boltok rendeléseit.

Korábban rendelési ívekre jegyezték fel az igényelt tejipari termékeket, majd este, körútjuk végeztével visszatértek a központba, hogy a rendeléseket bevigyék a kereskedelmi rendszerbe. Ha ekkor derült ki, hogy az igényelt mennyiség nem található meg a legközelebbi depóban (raktár), a cég komoly logisztikai feladatnak nézett elébe, hogy időben teljesítse a rendelést. Olyan megoldásra volt szükség, amely az üzletkötés helyszínén lehetőséget nyújt a rendelés leadására.

A Laurel Kft. a Store Wizard e-commerce rendszer segítségével hatékony B2B e-commerce rendszert kínált, amelyben az üzletkötők WAP telefonon keresztül az internetre felcsatlakozva valós idejű rendelésleadást végezhetnek, így nem támadhatnak problémák az átmenetileg kimerülő raktárkészlettel. Amennyiben a legközelebbi depó raktárkészletéből nem lehetséges kiszolgálni az ügyfelet, azonnali lehetőség nyílik alternatív megoldások nyújtására a helyszínen.

A WAP-os rendszer nyújtotta azonnali raktárkészlet-foglalással új lehetőségek nyíltak meg a Nutricia Magyarország Kft. előtt. - mondja Pajor Ferenc, a Nutricia IT menedzsere.

A rendszer december elejére, rekordidő alatt készült el, mindössze két hónap telt el a rendszertervek elkészítése, és az első éles megrendelés leadása között.

Nutricia

A Nutricia hollandiai központú multinacionális tejipari gyártó-, és kereskedőcég. Magyarországon jelenleg az egyik legnagyobb élelmiszeripari egység. Legjellemzőbb termékei a Milli tej, vagy a Pöttyös Túró Rudi mindennapos kellékei a hazai háztartásoknak.

Laurel Kft.

A székesfehérvári Laurel Kft. nem csak a hagyományos kereskedelmi rendszerek területén piacvezető az országban (Csemege Julius Meinl, SPAR, Metro, stb.), de az internetes kereskedelmi rendszerek területén is olyan referenciákkal rendelkezik, mint a FotexNet, a Libri, vagy az Office Depot online áruháza. Elektronikus kereskedelmi projektjeiben minden alkalommal a Store Wizard rendszert használja.

Store Wizard

A Store Wizard az egyetlen hazai fejlesztésű e-commerce szoftverrendszer, amely az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában is több díjat nyert, és ugyanolyan széles körben használják külföldön, mint hazánkban. Több mint 50 cég használja elektronikus kereskedelmének bonyolításához, köztük a legnagyobb hazai Internet áruházak (FotexNet, Libri Online Könyvbirodalom, Office Depot).

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink naponta 3-5 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.