<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Delta Air Lines bejelentette, hogy jövő nyárig vezeték nélküli internet-hozzáférést épít ki amerikai járatain. A Continental Airlines korábban hasonló tervet jelentett be.

Korábban már más légitársaságok is közölték, hogy bevezették, vagy be kívánják vezetni a vezeték nélküli internet-hozzáférést járataikon, igaz, kevesebb repülőgépen, mint amennyi a Deltának és a Continentalnak van.

Az atlantai központú Delta az Aircell légi kommunikációs szállítóval állapodott meg a közel 330 repülőgépből álló belföldi flotta internetelérésének biztosításáról, számol be a The New York Times.

Az utasok a kiépült rendszer segítségével repülés közben is tudnak majd a világhálón szörfözni laptopjuk vagy okostelefonjuk segítségével. A szolgáltatás közel tíz dollárba kerül majd a három óránál rövidebb utakon, míg a hosszabb járatokon mintegy 13 dollár lesz az ár.

A Deltán és a Continentalon kívül az American Airlines is hasonló szolgáltatás bevezetését tervezi, míg a JetBlue Airways egyik járatán már most ingyen internetezhetünk. A US Airways Group szintén azt fontolgatja, hogy ősztől kísérleti jelleggel Wi-Fi-t kínálnak majd egyik Airbus-gépük utasainak.

Menedzsment Fórum

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.