1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

A Delta Air Lines bejelentette, hogy jövő nyárig vezeték nélküli internet-hozzáférést épít ki amerikai járatain. A Continental Airlines korábban hasonló tervet jelentett be.

Korábban már más légitársaságok is közölték, hogy bevezették, vagy be kívánják vezetni a vezeték nélküli internet-hozzáférést járataikon, igaz, kevesebb repülőgépen, mint amennyi a Deltának és a Continentalnak van.

Az atlantai központú Delta az Aircell légi kommunikációs szállítóval állapodott meg a közel 330 repülőgépből álló belföldi flotta internetelérésének biztosításáról, számol be a The New York Times.

Az utasok a kiépült rendszer segítségével repülés közben is tudnak majd a világhálón szörfözni laptopjuk vagy okostelefonjuk segítségével. A szolgáltatás közel tíz dollárba kerül majd a három óránál rövidebb utakon, míg a hosszabb járatokon mintegy 13 dollár lesz az ár.

A Deltán és a Continentalon kívül az American Airlines is hasonló szolgáltatás bevezetését tervezi, míg a JetBlue Airways egyik járatán már most ingyen internetezhetünk. A US Airways Group szintén azt fontolgatja, hogy ősztől kísérleti jelleggel Wi-Fi-t kínálnak majd egyik Airbus-gépük utasainak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!