TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Zsebszámítógépek beszerzésére vonatkozóan tett közzé felhívást a Magyar Posta, a közbeszerzésen végül azonban nem hirdettek nyertes fedezet hiányában.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint még tavaly szeptemberben tette közzé a Magyar Posta az ajánlati felhívást, melynek értelmében zsebszámítógépeket szereznének be. Erre az Elektronikus Kézbesítési Rendszer kialakításához lenne szükség, pontosabban a kiírás szerint ennek fejlesztése, a szükséges kiszolgálató infrastruktúra kialakításe, illetve kézbesítő mobil eszközök szállítása volt a közbeszerzés tárgya.

Ennek során 8135 kézbesítő mobileszközt (ipari mobiltelefont) vettek volna, plusz 2500-ra opciós igényt is megfogalmazott a Posta. Ajánlatot kaptak a T-Systems-től, az S&T Consulting Hungary Kft-től, valamint a Sagemcom Magyarország Kft.-től.

Nyertest azonban mégsem hirdetett a Posta, aminek oka egész egyszerűen a pénzhiány. Hivatalosan megfogalmazva:

"az Ajánlatkérő (szerk.: Magyar Posta) rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel."

Az azonban nem derül ki, hogy ki tette a legkedvezőbb ajánlatot a közbeszerzési eljárás során.

mfor.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.