2017. április 7. 07:46

Zsebszámítógépek beszerzésére vonatkozóan tett közzé felhívást a Magyar Posta, a közbeszerzésen végül azonban nem hirdettek nyertes fedezet hiányában.

Az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetmény szerint még tavaly szeptemberben tette közzé a Magyar Posta az ajánlati felhívást, melynek értelmében zsebszámítógépeket szereznének be. Erre az Elektronikus Kézbesítési Rendszer kialakításához lenne szükség, pontosabban a kiírás szerint ennek fejlesztése, a szükséges kiszolgálató infrastruktúra kialakításe, illetve kézbesítő mobil eszközök szállítása volt a közbeszerzés tárgya.

Ennek során 8135 kézbesítő mobileszközt (ipari mobiltelefont) vettek volna, plusz 2500-ra opciós igényt is megfogalmazott a Posta. Ajánlatot kaptak a T-Systems-től, az S&T Consulting Hungary Kft-től, valamint a Sagemcom Magyarország Kft.-től.

Nyertest azonban mégsem hirdetett a Posta, aminek oka egész egyszerűen a pénzhiány. Hivatalosan megfogalmazva:

"az Ajánlatkérő (szerk.: Magyar Posta) rendelkezésére álló anyagi fedezet összege nem elegendő a szerződés megkötéséhez az értékelés alapján legkedvezőbb ajánlatot tett ajánlattevővel."

Az azonban nem derül ki, hogy ki tette a legkedvezőbb ajánlatot a közbeszerzési eljárás során.

mfor.hu

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.