2p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

"Brancsbeli" lesz a csődvédelem alatt álló Chrysler, a harmadik számú amerikai autógyár új elnöke.

A vállalat tájékoztatása szerint a kiszemelt új elnök a 64 éves Robert Kidder. Akkor veszi majd át a vezetést, amikor a cég kijön a csődvédelemből és egyesül az olasz FIAT autógyárral.

Kidder előkelő helyen áll az amerikai vállalatvezetői nómenklatúrában: 1980 és 1994 között a Duracell szárazelem- és akkumulátorgyártó csoport elnök-vezérigazgatója volt, jelenleg a 3Stone Advisors magánvagyon-kezelő és befektetési alap elnök-vezérigazgatója, továbbá igazgatótanácsi tag a Morgan Stanley bankháznál és a Schering-Plough gyógyszergyárnál, és korábban volt tanácsadó a Ford autógyárnál is.

A most távozó Bob Nardelli Chrysler-elnök-vezérigazgató megbízatásai közül Kidder az igazgatótanácsi elnökséget veszi át, a vezérigazgatói posztra az olasz FIAT autógyár állít jelöltet.

Várakozások szerint a tisztséget a FIAT vezérigazgatója, Sergio Marchionne saját magának szánja, miután a Chrysler vagyonát eladják a csődvédelemből egy új, a FIAT-tal közös társaság számára.

Az ügyletet az amerikai kormány finanszírozza és irányítja. Az új társaság igazgatótanácsának tagjai közül négyet az amerikai pénzügyminisztérium, hármat a FIAT nevez majd ki.

MTI/Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!