2001. március 8. 11:00

Elkészült a Pénzügyi Informatika Kutatóközpont (PIKK) új laboratóriuma.

A Pénzügyi Informatika Kutatóközpont a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) 1998-ban alapított, nagyfokú önállósággal rendelkező szervezeti egysége. 2001. március elejére készül el új laboratóriuma, amelynek infrastrukturális beruházásaihoz a kormányzattól 1999 végén 80 millió forint támogatást kapott. Az átadási ünnepségre március 8-án, délután 15 órakor kerül sor, amelyen a megnyitó beszédet Varga Mihály pénzügyminiszter tartja.

A központ így még nagyobb hangsúlyt fektethet küldetésének végrehajtására, mely szerint a PIKK kutató, szervező és tudásközvetítő tevékenységével állami és pénzügyi projektek támogatásában, tágabb értelemben a hazai modernizációs folyamatok felgyorsításában és az informatikai kultúra terjesztésében vállal kiemelkedő szerepet.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.