2009. február 12. 09:19

Az econet.hu médiaüzletága, az EST Media Group módosítja a Sziget Kft. megvásárlásának feltételeit, kibővítve azt a VOLT és a Balaton Sound fesztiválok 100 százalékos tulajdonával.

A megállapodás szerint a Sziget Kft. száz százalékos tulajdonosa lesz a soproni VOLT Fesztivál és a zamárdi Balaton Sound rendezvényeknek, az eddigi 50 százalékos tulajdoni arány helyett, továbbá a Sziget Kft. megvásárlása után is fennmarad a menedzsment érdekeltsége a cégben.

„A szerződés megkötésével a Sziget Kft.-n belül egy kézbe kerülhet az ország három legsikeresebb zenei rendezvénye, melynek többségi tulajdonosai lehetünk” - emelte ki Rosner Gábor, az econet.hu Nyrt. alelnöke.

A Sziget Kft. menedzsmentje a több mint másfél évtizedes múltat felmutató Sziget és VOLT Fesztiválok mellett a legutóbbi két évben képes volt egy új rendezvény, a Balaton Sound felfuttatására is, mely 2008-ban már közel 140 millió forintos eredménnyel zárt, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.