1p

Merre tovább, Magyarország? Hogyan éltünk idén, és hogyan fogunk jövőre?

Különleges, évzáró online Klasszis Klub
Petschnig Mária Zita közgazdásszal és Kéri László politológussal
- vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. december 14. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Októbertől Lonkai Márton tölti be a Danubius Rádió "new media" igazgatói posztját.

Lonkai Márton

Az új igazgató a Danubius jelenlegi weboldalának átalakítására, interaktív arculatának kialakítására, speciális internetes és mobilos tartalmak, valamint új szolgáltatások bevezetésére törekszik. A divízió feladatai közé tartozik többek közt az alternatív csatornák keresése és a digitális rádiózás felületeinek majdani kihasználása is.

Lonkai Márton eddigi karrierje a telekommunikáció és a tartalomszolgáltatás jegyében telt. A T-Mobile-nál eltöltött hat éve alatt a szolgáltató internetes és WAP-os tartalomfejlesztésén dolgozott. Felelős volt többek között az egykori Westel WAP portáljának fejlesztéséért, később a t-zones web és wapportál brandelését vezette. 

A szakember 2006-tól a Pannon kötelékét erősítette, mint a tartalomszolgáltatások osztályának vezetője, 2007-től pedig a tartalom mellett az mCommerce területet is irányította, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!