TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2008. október 1. 08:44

Októbertől Lonkai Márton tölti be a Danubius Rádió "new media" igazgatói posztját.

Lonkai Márton

Az új igazgató a Danubius jelenlegi weboldalának átalakítására, interaktív arculatának kialakítására, speciális internetes és mobilos tartalmak, valamint új szolgáltatások bevezetésére törekszik. A divízió feladatai közé tartozik többek közt az alternatív csatornák keresése és a digitális rádiózás felületeinek majdani kihasználása is.

Lonkai Márton eddigi karrierje a telekommunikáció és a tartalomszolgáltatás jegyében telt. A T-Mobile-nál eltöltött hat éve alatt a szolgáltató internetes és WAP-os tartalomfejlesztésén dolgozott. Felelős volt többek között az egykori Westel WAP portáljának fejlesztéséért, később a t-zones web és wapportál brandelését vezette. 

A szakember 2006-tól a Pannon kötelékét erősítette, mint a tartalomszolgáltatások osztályának vezetője, 2007-től pedig a tartalom mellett az mCommerce területet is irányította, áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

További karrier híreket Egyről a kettőre rovatunkban olvashatnak.

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.