<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p


			
		
mfor.hu

Szemet vetett a Nokiára az Alphabet, a Google cégeit összefogó vállalat.

Az Alphabet, a Google holding vállalata a Nokia repülőgép fedélzeti rendszerét szerezné meg, melynek segítségével bővítheti és gyorsíthatja a repülők Wi-Fi-s elérhetőségét. A Reuters értesülése szerint a felek közel állnak a megállapodáshoz, de vételárat egyelőre nem közöltek, írja reggeli hírlevelében az Equilor.

Az ügylettel direkt versenytársat kapna a Gogo. A Nokia rendszere széleskörben egyelőre nem elterjedt, mivel a cég az 5G fejlesztéseket helyezi előtérbe, ez a projekt pedig alacsonyabb prioritást élvez.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.