TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Miskolcon épült volna a Lufthansa Technik új üzeme, amelyet a társaság óriási veszteségei miatt leállítottak.

Korábban úgy tűnt, hogy a Lufthansa Technik a német államtól kapott gazdasági mentőcsomag révén alpra tud majd állni, az elmúlt hónapokban kirajzolódott, hogy nem sikerült a kellő szintre visszaállítani a gazdasági működésüket, ezért további intézkedéseket kell meghozniuk – mondta el az ATV-nek Juhász Nagy Judit, a Miskolc Holding Zrt. gazdaságfejlesztési igazgatója.

Miskolcon nem fognak szerelni (Forrás: www.lufthansa-technik.com/) Miskolcon nem fognak szerelni (Forrás: www.lufthansa-technik.com/)

Az üzemben repülőgéphajtómű-alkatrészek javítását végezték volna, a beruházással 400 új munkahely jött volna létre a városban. A vállalat hamburgi központjából azt a tájékoztatást adták a tévé megkeresésére, hogy a koronavírus miatti válság a cég létét veszélyezteti, ezért nem folytatódik a tervek szerint a beruházás.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.