<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A bank szakosított leánycége a lízingpiac jelentős visszaesése ellenére 2020 második negyedévében is nagymértékben tovább növelte a piaci részesedését.

Kedvezőtlen folyamatok játszódtak le a magyar lízingpiacon 2020 második negyedévében: a koronavírus gazdasági hatásai, valamint a vírushelyzet miatti bizonytalanság nagymértékű visszaesést okoztak. Előzetes adatok szerint a vállalkozásoknak biztosított finanszírozás összege a teljes piacon 256,3 milliárd forintot tett ki, utoljára 2016 elején volt ilyen alacsony ez a szám – és mintegy 115 milliárd forinttal kevesebb, mint 2019 azonos időszakában.

Az MNB NHP Hajrá hitelprogramja is segítettAz MNB NHP Hajrá hitelprogramja is segített

A CIB Lízing a kedvezőtlen piaci folyamatok ellenére 2019 áprilisa óta folyamatosan növeli piaci részesedését, mely immár több mint 50 százalékkal haladja meg a 2018. első féléves szintet. 2020 első negyedévében, amikor a koronavírus miatti gazdasági visszaesés még csak a látóhatáron volt, a CIB Lízing az előző év azonos időszakához képest több mint 60 százalékkal növelte kihelyezéseit.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

A járművek és a termelőgépek, berendezések finanszírozása növelte jelentősen a pénzintézet teljesítményét az április-június közötti negyedévben. A CIB Lízing ügyfelei ebben a két kategóriában több finanszírozást vettek igénybe, mint az előző év azonos időszakában, de a mezőgazdasági gépek, eszközök körében is megközelítette a tavalyi adatot a finanszírozás volumene. Ha a piac egészével hasonlítjuk össze, azt látjuk, hogy ebben a két kategóriában csökkenő piac mellett sikerült növelnie kihelyezéseit a CIB Lízingnek.

A CIB portfóliójában a kedvező eredményekhez jelentősen hozzájárul az NHP Hajrá, a Magyar Nemzeti Bank támogatásával igen kedvező kondíciók között igényelhető forrás. A CIB Lízing egyszerű ügyintézéssel, hatékony és gyors hitelbírálattal és folyósítással várja ügyfeleit, és segíti a vállalkozásokat abban, hogy folytassák fejlesztéseiket. Az eddigi szerződéskötések és folyósítások lendülete alapján a CIB Lízing több mint 10 százalékos részesedésre számít az NHP Hajrából az új beruházások finanszírozásában.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.