1p

A Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában lévő Opus Global szeptember 1-jével rendelte el az SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft. végelszámolását.

Az Opus Global Nyrt. döntött arról, hogy a száz százalékos közvetlen tulajdonában lévő SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft.-t jogutód nélkül megszünteti - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent Opus-közleményből.

A Mészáros Lőrinc több mint 50 százalékos tulajdonában lévő Opus Global egyúttal elrendelte az SZ és K végelszámolását, amelynek kezdő időpontja 2022. szeptember 1.

A közleményben olvasható magyarázat szerint az Sz és K kizárólag a tulajdonában álló egri ingatlan vagyonkezelését végezte és évek óta kereste az ingatlan kedvező hasznosítási lehetőségeit. Az ingatlan idei évi könyv szerinti érték feletti értékesítését követően a cégcsoport gazdasági tevékenységének racionalizálása érdekében került sor a végelszámolásról szóló döntés meghozatalára.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!