<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában lévő Opus Global szeptember 1-jével rendelte el az SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft. végelszámolását.

Az Opus Global Nyrt. döntött arról, hogy a száz százalékos közvetlen tulajdonában lévő SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft.-t jogutód nélkül megszünteti - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent Opus-közleményből.

A Mészáros Lőrinc több mint 50 százalékos tulajdonában lévő Opus Global egyúttal elrendelte az SZ és K végelszámolását, amelynek kezdő időpontja 2022. szeptember 1.

A közleményben olvasható magyarázat szerint az Sz és K kizárólag a tulajdonában álló egri ingatlan vagyonkezelését végezte és évek óta kereste az ingatlan kedvező hasznosítási lehetőségeit. Az ingatlan idei évi könyv szerinti érték feletti értékesítését követően a cégcsoport gazdasági tevékenységének racionalizálása érdekében került sor a végelszámolásról szóló döntés meghozatalára.