<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

A Mészáros Lőrinc többségi tulajdonában lévő Opus Global szeptember 1-jével rendelte el az SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft. végelszámolását.

Az Opus Global Nyrt. döntött arról, hogy a száz százalékos közvetlen tulajdonában lévő SZ és K 2005. Ingatlanhasznosító Kft.-t jogutód nélkül megszünteti - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján megjelent Opus-közleményből.

A Mészáros Lőrinc több mint 50 százalékos tulajdonában lévő Opus Global egyúttal elrendelte az SZ és K végelszámolását, amelynek kezdő időpontja 2022. szeptember 1.

A közleményben olvasható magyarázat szerint az Sz és K kizárólag a tulajdonában álló egri ingatlan vagyonkezelését végezte és évek óta kereste az ingatlan kedvező hasznosítási lehetőségeit. Az ingatlan idei évi könyv szerinti érték feletti értékesítését követően a cégcsoport gazdasági tevékenységének racionalizálása érdekében került sor a végelszámolásról szóló döntés meghozatalára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.