<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az oltásra önként lehet jelentkezni. 

A Magyar Suzuki Zrt. munkatársai beoltathatják magukat a vállalatnál koronavírus elleni vakcinával, mivel az esztergomi üzemben oltópontot alakítottak ki - közölte a társaság kommunikációs vezetője.

Az oltás a Magyar Suzuki munkarendjéhez igazodva a héten kezdődik meg a magyar kormány által rendelkezésre bocsátott oltóanyagokkal. Az oltás természetesen önkéntes - mondta Bonnár-Csonka Zsuzsanna. Jelezte, a vállalat a munkatársak egészségének védelme, a gyártás folyamatosságának fenntartása érdekében már tavaly számos óvintézkedést vezetett be; az oltópont létrehozása ennek a folyamatnak a következő lépése.

(Fotó: Pixabay)(Fotó: Pixabay)

A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. hétfőn közölte: a gyárban több oltópontot is alakítottak ki, így ezekben a napokban jelentős számú munkavállalónak ajánlják fel a koronavírus elleni védőoltás lehetőségét, amennyiben erre önként jelentkeznek. Egyúttal a kecskeméti gyár bejelentette azt is, hogy alkatrészhiány miatt a tervek szerint május 2-ig bezárólag módosította termelési programjukat. 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.