<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Nyerhet-e az ellenzék a 2022-es választáson, kaphat-e újabb kétharmadot a Fidesz? Ki lehet Orbán Viktor utóda?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Giró-Szász András volt kormányszóvivővel, politikai elemzővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. október 28. 16:00

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!			
		
mfor.hu

Leváltották a Volkswagen eddigi vezérigazgatóját, az új főnök komoly változásokat ígér.

Ahogy az várható volt, Matthias Müller Volkswagen vezérigazgatónak mennie kell és a felügyelő bizottság Herbert Diesst nevezte ki a cégcsoport élére. Müller a dízelbotrány kirobbanása után váltotta az abba belebukó Winterkornt és nagy szerepe volt a botrány körüli hullámok csillapításában is. Belső információk szerint azonban az elmúlt hónapok során megingott a nagyrészvényesek és a VW márka vezérigazgatója, Diess bizalma Müllerben. Diess a tulajokkal közrefogva lényegében kitúrta Müllert a székéből.

Emellett a befektetők a VW cégcsoport átstrukturálása sem nyerte le a tetszését, radikálisabb lépéseket követeltek. Ennek megfelelően tegnap este a felügyelő bizottság rábólintott a teherautógyártó részleg leválasztására és tőzsdére vitelére. Továbbá a tervek szerint a cégcsoporton belüli márkákat és részlegeket, így a VW-t, a Skodat, a Seatot és a VW kisteherautókat egybe gyúrnák.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.