TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Leváltották a Volkswagen eddigi vezérigazgatóját, az új főnök komoly változásokat ígér.

Ahogy az várható volt, Matthias Müller Volkswagen vezérigazgatónak mennie kell és a felügyelő bizottság Herbert Diesst nevezte ki a cégcsoport élére. Müller a dízelbotrány kirobbanása után váltotta az abba belebukó Winterkornt és nagy szerepe volt a botrány körüli hullámok csillapításában is. Belső információk szerint azonban az elmúlt hónapok során megingott a nagyrészvényesek és a VW márka vezérigazgatója, Diess bizalma Müllerben. Diess a tulajokkal közrefogva lényegében kitúrta Müllert a székéből.

Emellett a befektetők a VW cégcsoport átstrukturálása sem nyerte le a tetszését, radikálisabb lépéseket követeltek. Ennek megfelelően tegnap este a felügyelő bizottság rábólintott a teherautógyártó részleg leválasztására és tőzsdére vitelére. Továbbá a tervek szerint a cégcsoporton belüli márkákat és részlegeket, így a VW-t, a Skodat, a Seatot és a VW kisteherautókat egybe gyúrnák.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.