2018. június 25. 12:05
mfor.hu

A tervek szerint két éven belül meg is lesznek a fejlesztésekkel.

Bővítik a Kincsem Parkot, agárstadiont és öttusaközpontot is felhúznak a Kerepesi út mögött lévő 85 hektáros területen, nyilítkozta a Világgazdaságnak Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezetője. Az agárstadion multifunkciós lesz, az öttusaközpontban pedig uszoda, fedeles lovarda és vívóterem, emelte ki a szakember. A beruházásokkal két éven belül el is készülhetnek, a fejlesztések pedig "több milliárd forintosak" lesznek.Pécsi beszámolója szerint a Kincsem Park öt év alatt megháromszorozta bevételét, miközben megduplázta látogatószámát.

"A kiemelkedő látogatószámot a gasztronómiai elemekkel és derbivel kombinált fesztiválrendszernek és a megújított Ügetőszilveszternek köszönhetik. Az újrapozicionálás ezek révén olyan jól sikerült, hogy nemzetközileg is referenciaként hivatkoznak a magyar modellre"

- mondta a lapnak Pécsi, és kijelölte a célt is, miszerint négy-öt éven belül önfinanszírozóvá kell tenni az ágazatot, amihez újra divatba kell hozni a lóversenyeket, azaz növelni kell a látogatószámokat. A fogadók felé a versenyek ázsióját nemzetközi futamok behozatalával kell emelni.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.