TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A tervek szerint két éven belül meg is lesznek a fejlesztésekkel.

Bővítik a Kincsem Parkot, agárstadiont és öttusaközpontot is felhúznak a Kerepesi út mögött lévő 85 hektáros területen, nyilítkozta a Világgazdaságnak Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. és a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezetője. Az agárstadion multifunkciós lesz, az öttusaközpontban pedig uszoda, fedeles lovarda és vívóterem, emelte ki a szakember. A beruházásokkal két éven belül el is készülhetnek, a fejlesztések pedig "több milliárd forintosak" lesznek.Pécsi beszámolója szerint a Kincsem Park öt év alatt megháromszorozta bevételét, miközben megduplázta látogatószámát.

"A kiemelkedő látogatószámot a gasztronómiai elemekkel és derbivel kombinált fesztiválrendszernek és a megújított Ügetőszilveszternek köszönhetik. Az újrapozicionálás ezek révén olyan jól sikerült, hogy nemzetközileg is referenciaként hivatkoznak a magyar modellre"

- mondta a lapnak Pécsi, és kijelölte a célt is, miszerint négy-öt éven belül önfinanszírozóvá kell tenni az ágazatot, amihez újra divatba kell hozni a lóversenyeket, azaz növelni kell a látogatószámokat. A fogadók felé a versenyek ázsióját nemzetközi futamok behozatalával kell emelni.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.