TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
	


	
	

Férőhelyenként 612 838 forintból készül parkoló és állásonként 426 339 forintból autóbusz parkoló Kisvárdán.

Az elképesztő ütemben fejlődő, grandiózus terveket megvalósító Kisvárdán a parkolófejlesztést sem lehet elaprózni, férőhelyenként több mint félmillióból, 612 838 forintból fog elkészülni egyetlen alkalmas placc a személyautók számára a stadion környezetében. Ugyanez a fajlagos költség a buszok fogadására 426 339 forintot tesz ki.

A közbeszerzési hatóság honlapján megjelent hirdetmény szerint a VNYH-BAU Kft., és a Kisvárdán egyáltalán nem ismeretlen NYF-BAU Kft. párosa nyerte el a jogot a stadion megközelítés és parkolófejlesztésre. Igaz, a kiíró, a kisvárdai önkormányzat a munkát két részre bontotta: a hagyományos parkolók, valamint az autóbuszok számára alkalmas parkoló kivitelezésére, ám mindkét részfeladatot a két nyíregyházi cég párosa végezheti el.

A 728 állásos kocsiparkoló 446,1 millió, a 13 állásos buszparkoló pedig nettó 310,3 millió forintból készülhet el.

A stadion augusztusban készült el (Fotó: kisvardafc.hu) A stadion augusztusban készült el (Fotó: kisvardafc.hu)

Az eljárás összefoglaló tájékoztatása szerint a projektbe alvállalkozókat is bevonnak:

  • a Jánosik és Társai Kft.-t
  • és a MŰSZKERÉP Kft.-t.

Ők végezhetik el a burkolatjelek festéseket, térkövezést, szakfelügyeleti munkákat, valamint az ideiglenes forgalomtechnikai munkákat.

A munkák iránt a debreceni Imprexmesterbau Kft. is érdeklődött, ám a cég ajánlatát mindkét esetben érvénytelennek minősítette az önkormányzat.

Noha ez a stadionközeli 728 férőhelyes parkoló is jóval nagyobb lesz, mint amit a Puskás Stadion mellé terveznek, egy korábbi közbeszerzési eljárásból kiderült: a városban a multifunkcionális csarnok mellé nettó 100,1 millióért építhet parkolót a Penta Industry Kft.

Segítsen nekünk véleményével, és mi féléves előfizetéssel ajándékozzuk meg!

Rendszeresen olvassa cikkeinket, és lenne kedve részt venni a stratégiánk alakításában? Vegyen részt fókuszcsoportos kutatásunkban, és mi féléves előfizetéssel háláljuk meg segítségét, amely a Privátbankár.hu és az Mfor.hu hamarosan induló prémium szolgáltatására érvényes!

Kérjük, töltse ki az alábbi linken található kérdőívet, amely alapján a kutatást végző szakemberek összeállítják a fókuszcsoportokat. A kutatásba beválogatott jelentkezőket legkésőbb december 7-én értesítjük!

Jelentkezés

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.