<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Bölcső-díj arany fokozatában részesítette többek között a Mészáros Csoportot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete a nehéz helyzetben élő nagycsaládosok nyári üdültetéséért.

A Mészáros Csoport közleménye szerint az elismerést Mészáros Lőrinc vette át a NOE elnökétől a szervezet ünnepi közgyűlésén.

Tavaly és idén csaknem 1200 nehéz helyzetben élő egyszülős és nagycsalád nyaralhatott a Mészáros Csoport jóvoltából Zalakaroson, Gyulán, Balatonfüreden, Révfülöpön és Balatonakaliban. Az üdültetés 400 millió forintos költségét a Mészáros Csoport állta - írták.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének közgyűlése és díjátadó ünnepsége - Fotó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete / FacebookA Nagycsaládosok Országos Egyesületének közgyűlése és díjátadó ünnepsége - Fotó: Nagycsaládosok Országos Egyesülete / Facebook

A NOE három és fél évtizede tevékenykedik a nagycsaládok érdekében, a civil szervezet egyik legnagyobb elismerése a nagycsaládosokat anyagilag támogatóknak járó Bölcső-díj. A méltatás során elhangzott, hogy a Mészáros Csoportnak köszönhetően olyan családok vehettek részt az ingyenes üdültetésben, amelyek tagjai közül sokan már évek, évtizedek óta nem tudtak elmenni közösen nyaralni, így ez az élmény sok gyermek számára egy életre szól.

A díjazással egyidejűleg újabb adományokról döntött a Mészáros Csoport: az évente átlagosan 4500 csecsemő mentéséről és szállításáról gondoskodó Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány új mentőkocsira irányuló beszerzését 10 millió, a szívátültetésen átesett betegek gyógyulását elősegítő Szív a Szívért Alapítványt szintén 10 millió, a fogyatékossággal élő fiatalok gondozását vállaló Együtt a Sérült Emberekért Alapítványt pedig 5 millió forinttal támogatják a Mészáros Csoport építőipari cégei - olvasható a közleményben.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.