<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Erre nem voltunk felkészülve. Ön sem.

Levédették Mészáros Lőrinc sportruházati márkájának nevét, írja a hvg. És a név annyira nagymagyar lett, hogy még a jaffázós korszakát töltő Vona Gábor sem találhatott volna ki nála nagymagyarabbat. Mert a név az, hogy

2rule.

Ejtsd: turul.És ha a kiejtés helyett a menőző, angol írásmódot vesszük alapul, akkor a mítikus magyar madár mellett, mint to rule, az "uralkodni" jelentést is felfedezzük a karaktersorban.

Az Index alighanem a valóság közelében kapirgáló sejtése szerint a Puskás Akadémia csapata hamarosan 2rule-ban nyomja majd. Ugyanők írnak arról, hogy sportberkekben az a pletyka járja, kisvártatva a magyar válogatottat is turulos mezben láthatjuk viszont.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.