2018. augusztus 21. 09:01
mfor.hu

Egy új amerikai szabályozás erősen megoszthatja az Egyesült Államokat, más ugyanis az érdeke az északi és más a déli tagállamoknak.

Egy, a külföldi autógyártókat összefogó szervezet tiltakozott a Kongresszusnál az új NAFTA megállapodás ellen. A Toyota, a Volkswagen, a Daimler, a Nissan is tagja a csoportosulásnak, amely aggályát fejezte ki az amerikai alkatrész-minimum felemelése ellen, írta reggeli hírlevelében az Equilor. Az Egyesült Államok ugyanis azt szeretné, hogy a Mexikóból importált autók vámmentességéhez szükséges felhasznált amerikai alkatrészek arányát megnöveljék a jelenlegi 62,5 százalékról, 75 százalékra.

A csoport, amely az amerikai autógyártás nagyjából 50 százalékért felel, szerint a több országban működő autógyártók nem tudják támogatni ezt a rendelkezést. Ez politikai ellenálláshoz is vezethet a déli és északi államok képviselői között a Kongresszusban, hiszen délen jellemzően a külföldi gyártók, míg északon az amerikaiak termelnek, akik egyébiránt üdvözölnék az intézkedést.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.