TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


		
	
mfor.hu

Lemaradt a másik két kedvenc, Kuna Tibor és Csetényi Csaba.

Nagyon megerősödött az állami reklámprojektek terén Balásy Gyula, és ezt Kuna Tibor és Csetényi Csaba biznisze bánja, derül ki a K-Monitor friss összesítéséből. A lap a Nemzeti Kommunikációs Hivatal értesítőben lejött 2018 január-márciusi hirdetménycsomagját nézte át. Az NKOH itt különböző állami szerveknek, hivataloknak, állami vállalatoknak folytat le a kommunikációs tendereket úgy, hogy egy korábbi szerződésben már kiválasztott három cégcsoportot, akik aztán minden egyes munkáért külön "versenyeznek". Az év eleji taposást toronymagasan Balásy két cége, a New Land Media és a Lounge Design nyerte meg, melyek

a december vége és május vége közti időszak összesen 11,4 milliárd forintos különböző munkáinak 84%-át nyerték el.

Kuna érdekeltségei, a Young&Partners, a Trinity és a Sprint Nyomda 15,4 százalékkal kellett, hogy megelégedjenek, Csetényi Network360-ának és Affiliate Networkjének pedig mindössze egy 0,5 százaléknyi kavics jutott a pénzhegyből.

Forintosítva a leosztás a következőképpen fest:
  • Balásy-érdekeltségek - 9,6 milliárd forint
  • Kuna-érdekeltségek - 1,7 milliárd forint
  • Csetényi-érdekeltségek - 57 millió forint

A Rogán-szomszéd Csetényi visszaszorulása már régebb óta érződik, de most lett igazán látványos. A K-Monitor szerint az ő cégei most már csak arra kellenek, hogy a projektekben az indulásukkal fenntartsák a verseny látszatát. Mellesleg Kuna hanyatlása sem új fordulat, de ő azért még tartja magát.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: az Erste Bank személyi kölcsöne 32 418 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. A Cetelemnél 32 738 forint, a K&H-nál pedig 33 912 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.