2018. május 15. 11:09
mfor.hu

Lemaradt a másik két kedvenc, Kuna Tibor és Csetényi Csaba.

Nagyon megerősödött az állami reklámprojektek terén Balásy Gyula, és ezt Kuna Tibor és Csetényi Csaba biznisze bánja, derül ki a K-Monitor friss összesítéséből. A lap a Nemzeti Kommunikációs Hivatal értesítőben lejött 2018 január-márciusi hirdetménycsomagját nézte át. Az NKOH itt különböző állami szerveknek, hivataloknak, állami vállalatoknak folytat le a kommunikációs tendereket úgy, hogy egy korábbi szerződésben már kiválasztott három cégcsoportot, akik aztán minden egyes munkáért külön "versenyeznek". Az év eleji taposást toronymagasan Balásy két cége, a New Land Media és a Lounge Design nyerte meg, melyek

a december vége és május vége közti időszak összesen 11,4 milliárd forintos különböző munkáinak 84%-át nyerték el.

Kuna érdekeltségei, a Young&Partners, a Trinity és a Sprint Nyomda 15,4 százalékkal kellett, hogy megelégedjenek, Csetényi Network360-ának és Affiliate Networkjének pedig mindössze egy 0,5 százaléknyi kavics jutott a pénzhegyből.

Forintosítva a leosztás a következőképpen fest:
  • Balásy-érdekeltségek - 9,6 milliárd forint
  • Kuna-érdekeltségek - 1,7 milliárd forint
  • Csetényi-érdekeltségek - 57 millió forint

A Rogán-szomszéd Csetényi visszaszorulása már régebb óta érződik, de most lett igazán látványos. A K-Monitor szerint az ő cégei most már csak arra kellenek, hogy a projektekben az indulásukkal fenntartsák a verseny látszatát. Mellesleg Kuna hanyatlása sem új fordulat, de ő azért még tartja magát.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.