TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Idén újra a Raiffeisen Bank lett az EXIM legtöbb hitelt folyósító hitelintézeti partnere. Az elismerést 33 pénzügyi intézmény versenyében szerezte meg a pénzintézet.

Csorba Zoltán, a Raiffeisen Bank ügyvezető igazgatója elmondta: az Eximbank által refinanszírozott hiteltermékek továbbra is népszerűek a Raiffeisen Bank kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelei körében, amelyek elérhetőek mind forgóeszköz-finanszírozási, mind beruházási hitelcéllal. Ezen termékek közös jellemzője és előnye a hosszabb futamidőre is fixálható, versenyképes kamatszint, amely így jól tervezhető az ügyfelek részéről. A jelenlegi alacsony kamatok mellett a vállalatok finanszírozási igénye jelentősen emelkedett, sok vállalkozás a válság miatt elhalasztott beruházását a mostani időszakban valósítja meg.

A magyar gazdaság gyors növekedésének köszönhetően a jövőben is folytatódik a hitelezési lendület, hiszen egyre több vállalkozás szeretne élni a kedvező környezet adta lehetőségekkel és erre a Raiffeisen Bank - mint az Eximbank legnagyobb hitelintézeti partnere - jó alapot ad a kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelek hiteligényeinek testreszabott kiszolgálásával - tette hozzá Csorba Zoltán.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.