2018. július 19. 09:28
mfor.hu

Idén újra a Raiffeisen Bank lett az EXIM legtöbb hitelt folyósító hitelintézeti partnere. Az elismerést 33 pénzügyi intézmény versenyében szerezte meg a pénzintézet.

Csorba Zoltán, a Raiffeisen Bank ügyvezető igazgatója elmondta: az Eximbank által refinanszírozott hiteltermékek továbbra is népszerűek a Raiffeisen Bank kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelei körében, amelyek elérhetőek mind forgóeszköz-finanszírozási, mind beruházási hitelcéllal. Ezen termékek közös jellemzője és előnye a hosszabb futamidőre is fixálható, versenyképes kamatszint, amely így jól tervezhető az ügyfelek részéről. A jelenlegi alacsony kamatok mellett a vállalatok finanszírozási igénye jelentősen emelkedett, sok vállalkozás a válság miatt elhalasztott beruházását a mostani időszakban valósítja meg.

A magyar gazdaság gyors növekedésének köszönhetően a jövőben is folytatódik a hitelezési lendület, hiszen egyre több vállalkozás szeretne élni a kedvező környezet adta lehetőségekkel és erre a Raiffeisen Bank - mint az Eximbank legnagyobb hitelintézeti partnere - jó alapot ad a kis-, közép- és nagyvállalati ügyfelek hiteligényeinek testreszabott kiszolgálásával - tette hozzá Csorba Zoltán.