1p

Az új igazgató 2024 januárjában kezdte meg a munkát.

Nyisztor Péter személyében új ügyvezető igazgató irányítja az MBH Bank középvállalati üzletágát 2024 januárjától – derült ki a szerkesztőségünknek is megküldött közleményből.  A szakember az OTP Banktól érkezett a társasághoz, új megbízatása keretében pedig azért felel, hogy az MBH Bank még hatékonyabban segíthesse a középvállalatokat, és tovább erősíthesse piaci pozícióját ebben a szegmensben. Nyisztor Péter több mint 20 éves szakmai karrierje során sokrétű bankpiaci tapasztalatot szerzett, nagyrészt vezetői munkakörben.

Meggyőződésem, hogy a hosszútávú siker alapja az, amikor ügyfeleink teljes mértékben elégedettek szolgáltatásainkkal, ezért a velük való kapcsolattartás terén a kivételes ügyfélélmény és hosszú távú partnerség kialakítására törekszünk – nyilatkozta Nyisztor Péter a kinevezése kapcsán.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!