2018. február 22. 11:50
mfor.hu

A Heti Válasz értesülései szerint ez lesz a nagyobbik kormánypárt egyik nagy médiapiaci lépése, ha a választáson sikerül megőrizniük a hatalmat.Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna, vagy a nemzetközi piacra kilépne?
Legyen ott az Mfor.hu KKV Növekedés konferencián 2018. március 27-én a Brody Studiosban, és ismerje meg vállalata lehetőségeit!
Előadók: Kovács Ákos (Vodafone), Rákossy Balázs, NGM államtitkár, Oszkó Péter (OXO Labs), Búza Éva (Garantiqa Zrt.), Bársony Farkas (AmCham), esettanulmányok: Márkus Attila, ügyvezető (Pressenger), Kovács Dániel, ügyvezető (Netpincér), Polgár Viktor, elnök (Insomnia Middle East), és sokan mások

A választás után az RTL Klubot és az Index.hu-t is meg akarja szerezni a Fidesz, írja a Heti Válasz belsős, kormánypárti forrásokra hivatkozva.


Bár a kormánymédia fölénye a sok tízmilliárdos tőkeinjekciónak köszönhetően már így is durva, a propaganda letámadása addig nem lehet egészpályás, amíg a bulvár- és a vidéki lapok többsége mellett a tömegmédiát is le nem uralja a Fidesz. A cikk szerint eddig csak a „területfoglalás” történt meg, egy névtelen kormányzati forrás azt mondta nekik, a „finomhangolás” a választás után jön. Arra a kérdésre, ez mit jelent, egyértelművé tette:

Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot. És az Index hírportál is túl sok vizet zavar.

A Válasz arról is ír, hogy a kormányzati kommunikáció irányítói a bulvárban látják a jövőt, a lap forrásai szerint Habony Árpád egyfajta tartalomfejlesztési igazgatóként irányítja az új magyar bulvártömböt (TV2, Origo, Bors, Ripost, Lokál).


via 24.hu