2018. február 22. 11:50
mfor.hu

A Heti Válasz értesülései szerint ez lesz a nagyobbik kormánypárt egyik nagy médiapiaci lépése, ha a választáson sikerül megőrizniük a hatalmat.

A választás után az RTL Klubot és az Index.hu-t is meg akarja szerezni a Fidesz, írja a Heti Válasz belsős, kormánypárti forrásokra hivatkozva.


Bár a kormánymédia fölénye a sok tízmilliárdos tőkeinjekciónak köszönhetően már így is durva, a propaganda letámadása addig nem lehet egészpályás, amíg a bulvár- és a vidéki lapok többsége mellett a tömegmédiát is le nem uralja a Fidesz. A cikk szerint eddig csak a „területfoglalás” történt meg, egy névtelen kormányzati forrás azt mondta nekik, a „finomhangolás” a választás után jön. Arra a kérdésre, ez mit jelent, egyértelművé tette:

Ki kell énekelnünk a németek kezéből az RTL Klubot. És az Index hírportál is túl sok vizet zavar.

A Válasz arról is ír, hogy a kormányzati kommunikáció irányítói a bulvárban látják a jövőt, a lap forrásai szerint Habony Árpád egyfajta tartalomfejlesztési igazgatóként irányítja az új magyar bulvártömböt (TV2, Origo, Bors, Ripost, Lokál).


via 24.hu

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.