1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Furcsa per bontakozott ki az egyebek mellett az easyJet légitársaságot is tulajdonló Sir Stelios Haji-Ioannou és a Netflix között.

A streamingszolgáltató vígjátéksorozata, az Easy 2016-ban indult, azóta már a második évadát fejezi be az összesen tervezett háromból, ezért némileg meglepő, hogy az easyGroup feje csak most perelte be a Netflixet.

Az Independent cikke szerint Stelios úgy fogalmazott, hogy a szolgáltató arrogáns módon állt az ügyhöz, mivel nem ellenőrizte le, hogy Amerikán kívül milyen nevek vannak levédetve. Az easyGroup az „easy” szó és ezer másik olyan márkanév jogtulajdonosa, amiben ez a szó megjelenik, legyen itt szó akár az easyHotel-ről, vagy az easyGym-ről.

A Netflix egyelőre nem igazán reagált a vádakra, egy szóvivő csupán annyit közölt, hogy figyelemmel követik az ügyet, de ugyanakkor biztosak benne, hogy a nézők képesek különbséget tenni egy sorozat és a repülő között, amivel utaznak.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!