2018. október 3. 11:37
mfor.hu

Furcsa per bontakozott ki az egyebek mellett az easyJet légitársaságot is tulajdonló Sir Stelios Haji-Ioannou és a Netflix között.

A streamingszolgáltató vígjátéksorozata, az Easy 2016-ban indult, azóta már a második évadát fejezi be az összesen tervezett háromból, ezért némileg meglepő, hogy az easyGroup feje csak most perelte be a Netflixet.

Az Independent cikke szerint Stelios úgy fogalmazott, hogy a szolgáltató arrogáns módon állt az ügyhöz, mivel nem ellenőrizte le, hogy Amerikán kívül milyen nevek vannak levédetve. Az easyGroup az „easy” szó és ezer másik olyan márkanév jogtulajdonosa, amiben ez a szó megjelenik, legyen itt szó akár az easyHotel-ről, vagy az easyGym-ről.

A Netflix egyelőre nem igazán reagált a vádakra, egy szóvivő csupán annyit közölt, hogy figyelemmel követik az ügyet, de ugyanakkor biztosak benne, hogy a nézők képesek különbséget tenni egy sorozat és a repülő között, amivel utaznak.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.