<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Meddig tart még a háború, és mi vár Magyarországra? Jól helyezkedik a kormány? Meddig bírja anyagilag Oroszország? Hogyan és miből lehet majd újjáépíteni Ukrajnát?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Káncz Csabával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. december 15. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Júliusi hatállyal.

"A mai napon sikeresen megállapodtunk a munkáltatói oldallal az érvényben lévő bérmegállapodásban rögzített, 2022-es évre vonatkozó inflációkövető bérkorrekció mértékéről és előrehozott időpontjáról" - olvasható az Audi Hungária Független Szakszervezet (AHFSZ) közleményében.

Eszerint a héten kezdődött, többfordulós egyeztetéseket a munkáltatói oldallal pénteken lezártuk.

Inflációkövető alapbéremelésről döntöttek. Fotó: PixabayInflációkövető alapbéremelésről döntöttek. Fotó: Pixabay

A most kötött megállapodásunk eredményeképpen az inflációs alapbéremelés mértéke 9 százalék, ami július elsejétől érvényes, így az a júliusi bérrel már augusztusban kifizetésre kerül.

Ez az április elsejei, 58 ezer forintos, 3 százalék inflációkövetést tartalmazó alapbéremeléssel együtt 12 százalékos inflációkövető alapbér kompenzációt jelent.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.