TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

A Magyar Közlönyben megjelent határozatot a vásárlásról a miniszterelnök jegyzi.

Hévíz város önkormányzatának 90 százalékos részesedését veszi meg a kormány a HÉVÍZ-BALATON AIRPORT Kft-ben, a dokumentum szerint a vételár összesen mintegy 115 millió forint lesz – legalább Varga Mihály pénzügyminiszternek ekkora összeget kell előteremtenie.

A tulajdonosi jogkört a Magyar Turisztikai Ügynökség kapja, azzal kapcsolatban pedig, hogy miért volt szükség a vásárlásra, a határozat így fogalmaz:

A Kormány az állami támogatások felhasználása hatékonyságának növelése, ellenőrizhetősége, valamint a stratégiai fontosságú turisztikai ágazat fejlesztésének elősegítése érdekében egyetért (…) a részesedés magyar állam általi megvásárlásával.

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.