1p

Magyar céget vett a GLS logisztikai szolgáltató. 

Az Európában és Észak-Amerikában vezető csomaglogisztikai szolgáltató, a GLS felvásárolja az e-kereskedelemre szakosodott magyar iLogistic Kft.-t. Ez a lépés lehetővé teszi a GLS számára, hogy úgynevezett fulfilment szolgáltatást kínáljon ügyfeleinek Magyarországon belül és azon kívül is - közölte lapunkkal a felvásárló.

A GLS célja, hogy bővítse tevékenységi körét és lehetőségeit, a kiszervezett webáruház logisztika pedig kiemelt növekedési területként szolgál. A vállalat arra törekszik, hogy sokoldalúbb szolgáltatóvá váljon, miközben megőrzi erős pozícióját a csomaglogisztikai piacon.

Az iLogistic, amely kiszervezett logisztikai szolgáltatásokat nyújt online üzletek számára – például csomagolást, árukészlet kezelést és visszárukezelést – már a felvásárlás előtt is partnere volt a GLS-nek. Az évek során együttműködésük folyamatosan erősödött, miközben a GLS biztosította a csomagok vásárlókhoz történő eljuttatását, amely a logisztikai folyamat egyik legkritikusabb szakasza.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!