2018. november 12. 08:48
mfor.hu

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, mennyire értékes egy vállalat számára az információ, ami egyre szélesebb körben korlátlanul hozzáférhető a rugalmas munkavégzés érdekében. Hogyan segíthetjük elő az információkezelési munkafolyamatok optimalizálását a biztonsági előírásoknak is megfelelve? 

Rugalmasság

Egy felhőalapú vállalati alkalmazás képes optimalizálni az üzleti folyamatokat és elérhetővé válnak az olyan modern technológiák is, mint pl. a Scan-to-Cloud. Az ICT-feladatok (és kockázat) kiszervezésével pedig a fontosabb tevékenységekre koncentrálhatunk.

Könnyedén optimalizálhatjuk információkezelési munkafolyamatainkat a jó minőségű, szerver nélküli képalkotási eljárásokkal, melyek kezelhetik digitális és fizikai formában megjelenő dokumentumainkat, azok teljes életciklusában. A teljesen integrált megoldások lehetővé teszik, hogy megtaláljuk a biztonsági irányelvekhez leginkább illeszkedő alkalmazást és ugyanakkor biztosítani tudjuk a dokumentumkezelés védelmét is a teljes életciklus alatt - egészen a billentyűzettől a nyomtató tálcáig - sőt, még azon túl is, így nem szükséges papíralapú, manuális folyamatokra hagyatkoznunk. Ráadásul az iparági szabványok, például a PCL és a PostScript támogatása lehetővé teszik az IT-rendszereivel való közvetlen integrációt.

Biztonság

Bizalmas információink védelme minden irodai eszközre és berendezésre ki kell terjedjen, mivel egy egyszerű fénymásolás is hozzáférhetővé tehet bizalmas dokumentumokat. Az érzékeny információk illetéktelen továbbadásának megelőzése érdekében a készülékek különböző funkciói letilthatók az egyes felhasználók számára. Ha a beszkennelt, eredeti példányok a készülékben maradnak, arra vizuális és hangos Original Reminder-riasztás figyelmeztet.

Hozzáférhetőség

A mobil munkavégzés elterjedését azzal támogathatjuk, hogy lehetővé tesszük a munkavállalóink számára, hogy bárhol, bármikor és bármilyen módon biztonságosan hozzáférjenek a dokumentumaikhoz, kezelhessék és feldolgozhassák azokat, így nincs szükség az íróasztalnál, az irodai számítógépen való munkavégzésre.

Integrált megoldás minden vállalkozás számára

A Canon, nyomtatási irányelvek alkalmazásával integrált megoldást nyújt, hogy különböző beállítások segítségével lehetővé tegye eszközeink használatának felügyeletét. A nemrég  bejelentett új Canon imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 II multifunkcionális irodagép sorozat minden tagja integrálható más rögzítési és dokumentumkezelési megoldásokkal is, például uniFLOW-val (nyomtatás menedzsment szoftver), a Therefore-ral (dokumentumkezelő szoftver), stb. – ami azt jelenti, hogy az eszközöket könnyen testre szabhatjuk dokumentumkezelési folyamatainak megfelelően. Minden modellben integrálásra került és az alapfelszereltség része a uniFLOW Online Express – egy fejlett felhőalapú dokumentumrögzítési és dokumentumkezelési megoldás. Ezen felül az egységesített firmware-platform folyamatosan biztosítja a legújabb funkciók elérhetőségét.

A Canon figyeli és azonosítja a megrendelők új funkciókra vonatkozó igényeit és az esetlegesen felbukkanó sérülékenységeket, hogy az érintett vállalatok flottájának valamennyi berendezését naprakész technológiákkal frissítse.

Fenntarthatóság

Napjainkban egyre fontosabb ökológiai lábnyomunk csökkentése és az egyre inkább ökotudatos társadalom elvárásaira való reakció, ezért a Canon a Life Cycle Assessment (LCA) rendszerével termékei életciklusának minden fázisában csökkentette szén-dioxid-kibocsátását. A kontrollált nyomtatási folyamataival kiküszöböli a felesleges papír- és festék használatot.

További információ: canon.hu/business-printers-and-faxes/

X

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.