1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kormányhatározat szól róla, de van titoktartási szerződés is, ezért senki sem nyilatkozhat még a témában.

BMW-gyár létesülhet Hernádnémeti határában, írja a boon.hu. A Borsod megyei lap ezt egyelőre pletykaként mutatja be, az alapja viszont egy március 26-i kormányrendelet. Ez nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította a Hernádnémeti közigazgatási területén elhelyezkedő mintegy 80 ingatlanon, vagy az ezen ingatlanokból kialakított területen megvalósuló, ipari telephely kialakításával és munkahelyteremtő beruházásokkal összefüggő hatósági ügyeket.

Hogy ez a rendeleti szöveg pontosan mit takar, azt egyelőre nem tudni, mert titoktartási szerződést írattak alá a Miskolccal közös projektben érintettekkel, így sem a hernádnémeti polgármester, sem más nem nyilatkozhat róla. A boon a szóban forgó terület nagysága alapján következtet autógyárra, illetve a lap olyan információkhoz jutott, melyek szerint a Miskolccal korábban már többször is hírbe hozott BMW lehet a befutó.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!