1p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén -
nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2023 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Nem kevesebb mint 160 millió forintot.

Barthel-Rúzsa Zsolt májustól államtitkár a Honvédelmi Minisztériumban, feladata a katonai titkosszolgálat felügyelete. Tavaly újra nyereséges cégéből 160 milliós osztalékot vett ki, írja a hvg.hu.

A 46 éves Barthel-Rúzsa Zsolt 2005 óta dolgozott a Századvég Alapítványnál, volt annak elnöke, valamint a Századvég Gazdaságkutató Zrt. Igazgatóságának tagja, és ma is a Fidesz-közeli agytröszt egyik tagjának, a Századvég Internationalnek a tulajdonosa. Egyszemélyes tulajdonosként vett ki belőle 160 millió forint osztalékot, ez havi 13,3 millió forintot jelent. Ez az osztalékjövedelem többszöröse az államtitkári fizetésének, ami havi bruttó 1,97 millió forint.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!