TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST, TÁMOGASSON MINKET!
Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában
mfor.hu

Összefogott a két cég, és közös projektjükben mindketten azt hozták, amiben a legjobbak: előálltak a képalapú vásárlással.

Közös szolgáltatást indít a Snapchat és az Amazon, mely segítségével azonnal megvásárolhatóvá teszik azt a terméket, melyről fotót készítünk az okostelefonunkkal.

Lefotózod - megveheted. Akcióban a Snapchat és az Amazon új szolgáltatása. Lefotózod - megveheted. Akcióban a Snapchat és az Amazon új szolgáltatása.

A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy az ember megnyitja a Snapchatet, majd ráirányítja a telefonja kameráját arra a termékre, ami épp megtetszett neki. Erre a kamera beazonosítja a tárgyat vagy letapogatja a vonalkódját, az Amazon pedig kikeresi a kínálatából a tételt. Ha az kapható az online kereskedőháznál, akkor pedig azonnal megjeleníti a telefon kijelzőjén a vásárlásra mutató linket. A szolgáltatást egyelőre csak amerikai felhasználók egy része tesztelheti, széles körben később fogják bevezetni.

A Snapchat az együttműködés pénzügyi hátteréről nem kommunikált semmit.

A vizuális alapú online vásárlás nem új dolog. A Pinterest is hasonló eszközt vetett be, az Amazon-rivális EBay szintén, csak ők nem a fogyasztóknak, hanem a kereskedőknek, akik egy lefotózott tárgyra nem vásárlási linket kapnak, hanem például javaslatot az árazásra és a dobozméretre, csomagoláshoz. Az Amazon egyik szolgáltatása pedig a kiterjeszetett valósággal dolgozik, azaz kiválasztunk a kínálatukból például egy bútordarabot, és ha a telefonunkat a nappali egy sarkára irányítjuk, akkor a kijelző megjeleníti a bútort az üres sarokban, vagyis már a vásárlás előtt láthatjuk, hogyan mutatna otthonunkban a kívánt termék.

(Bloomberg)

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.

Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában


Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 28 410 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál és a Cetelemnél 28 721 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.