1p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A vártnál kisebb lett a cég negyedéves profitja. De ez nem töri meg az optimizmusukat: továbbra is messiásként várják az 5G hálózatokat, és velük a bevételeik fellendülését.

Vártnál nagyobb mértékben csökkent a Nokia profitja az idei második negyedévben, ugyanakkor megerősítette éves nyereségelőrejelzését.

A finn távközlési cég csütörtökön azt közölte, hogy a működési eredménye 42 százalékkal, 334 millió euróra zsugorodott. A szakértők jobb eredményre, 373 millió euróra számítottak.

A vállalat csütörtökön megerősítette idei nyereségelőrejelézést és arra számít, hogy az 5G hálózatok piacra kerülésével 2019-ben és 2020-ban már jelentősen bővülhetnek a bevételei. A június végével záródott három hónapban a Nokia nyereségének szinte teljes egésze a szabadalmi díjakból származott.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!