1p

Új amerikai sportjogokat is szerzett a csoport.

Csehországban és Szlovákiában indít új tévécsatornát a Network4 csoport, megkezdve ezzel a médiacég nemzetközi bővülését. A február 7-étől fogható STORY4 elsősorban a női nézők igényeire épít.- jelentette be Borsány-Gyenes András, a médiacég elnöke a budapesti sajtótájékoztatóján.

Borsány-Gyenes András szerint az interaktív szórakoztatás a céljuk.  Fotó: Herczeg Eszter
Borsány-Gyenes András szerint az interaktív szórakoztatás a céljuk. Fotó: Herczeg Eszter

A STORY4 a luxemburgi székhelyű, azonban elsősorban Magyarországon aktív Network4 csoport első csatornája Csehországban és Szlovákiában. A csoport idehaza hét szórakoztató csatornából (TV4, FILM4, STORY4, GALAXY4, MAX4), valamint két sportadóból (ARENA4, MATCH4) és egy streamingszolgáltatóból (NET4+) álló portfoliót üzemeltet.

Látványos amerikai technikai- és csapatsportok, valamint egy Emmy-díjas sporttörténelmi sorozat érkezik a Network4 csoport sportcsatornáira és streaming szolgáltató platformjára. A médiacég most bejelentette, hogy megszerezte az egyetemi kosárlabda-bajnokság March Madness nevű rájátszása, az frissen induló XFL amerikaifutball-bajnokság, valamint a NASCAR Xfinity és Truck autóverseny-szériák közvetítési jogait. A közelgő NFL Super Bowl eseményeiről a Network4 stábja a helyszínről számol be a magyar nézőknek.
 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!