<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Észak-Magyarországon is terjeszkedik a Jászai Gellért többségi tulajdonában lévő 4iG: Debrecenben nyitott regionális irodát az informatikai vállalkozás.

Debrecenben nyitotta meg legújabb régiós központját a NER berkeihez tartozó 4iG Nyrt., A társaság célja, hogy az észak-magyarországi gazdasági övezetben működő partnerei számára közvetlenebb és testre szabottabb szolgáltatásokat nyújtson - olvastuk a vállalat keddi közleményében.

Az ünnepélyes pillanat (fotó:4iG)Az ünnepélyes pillanat (fotó:4iG)

Azt is hozzáfűzték, hogy emellett az iroda létesítése az informatikai vállalat növekedési terveit is szolgálja: új ügyfelek és a magasan képzett munkaerő megszólítása mellett a társaság fontosnak tartja, hogy az informatikai képzésben, illetve K+F tevékenyégben élenjáró és a térségben működő egyetemekkel, illetve oktatási intézményekkel szorosabb kapcsolatot alakítson ki.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi törlesztőrészletekre számíthatsz, ha másfél millió forintra van szükséged:

Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 253 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. A THM-plafon miatt ezt az összeget 2021. januártól kell fizetni, év végéig 28 410 forint a havi törlesztőrészlet. Az Erste Banknál az induló törlesztőrészlet 28 721 Ft, majd 2021. januártól 32 355 forint, míg a Cetelemnél 28 721 forint a kezdő törlesztőrészlet, később pedig 32 643 forint. Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.

A több mint 650 főt foglalkoztató és rengeteg nagy megbízást elnyerő informatikai vállalat legújabb debreceni irodája mellett Szegeden és Székesfehérváron is működtet kereskedelmi és üzletfejlesztési funkciókat együttesen szolgáló központot.

Debrecenben 20 fővel kezdi meg működését a cég, de már rövid időn belül 80-100 főre kívánja bővíteni az új központjában dolgozó munkatársai létszámát – fűzték hozzá a közleményben. A megnyitón Linczényi Aladin, a társaság általános vezérigazgató-helyettese azt hangsúlyozta, hogy a vállalat azért döntött Debrecen mellett, mert a megyeszékhely a régió ipari- és digitális fejlődésének motorja, emellett a város kiváló háttérfeltételeket biztosít az ide költöző nagyvállalatok számára.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.