2p

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A reklámmentes You Tube Prémiumért 2 dollárral kell többet fizetni havonta Amerikában. Más országokban maradnak az árak, de ez bármikor megváltozhat. 

A reklámokkal telepakolt ingyenes YouTube helyett lehet  választani a Premium megoldást, cserébe nincsenek hirdetések. Utóbbi lehetőségért azonban a jövőben többet kell fizetni az amerikaiaknak - írja több amerikai hírpotál, köztük a Verge technológiai, informatikai szakportál.

Árat emel a Google: a YouTube Premium drágább lesz Amerikában. Fotó: Depositphotos
Árat emel a Google: a YouTube Premium drágább lesz Amerikában. Fotó: Depositphotos

Az eddig 12 dolláros havi tarifa 14 dollárra emelkedik. Vagyis a mostani árfolyamon számolva - kerekítve - 4100 forintról közrel 4800 forintra emnelkedik a díj. 

A drágulásról szóló híreket a Gogole kezében lévő YouTube szóvivője, Jessica Gibby, a Verge kérdésére megerősítette szerinte azért van szükség az áremelésre, hogy jobb szolgáltatást tudjon nyújtani a YouTube. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy más országokban - így akár Magyarországon - is magasabbak lesznek-e az árak. A szóvivő szerint a Google folyamatosan felülvizsgálja az árakat, ha szükséges, akkor dönteni fog. Mindenesetre az előzizetők az esetleges árváltozásról harminc nappal korábban értesítést kapnak majd. 

A YouTube oldala szerint az egyéni Premium előfizetés Magyarországon 1790 forint havonta, a családi csomagért pedig 2690 forintot kér a Google. 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!