1p

Formálódik a raktárkomplexum.

20 ezer négyzetméteres raktárkomplexumot fejleszt a Waberer's Csoport, miután lezárta az ehhez szükséges telek megvásárlását – derült ki a cég szerkesztőségünknek megküldött közleményéből.

Mint írták, az új logisztikai központ 2025-re készülhet el, a vállalat innen tervezi több autóipari nagyberuházás, a kapcsolódó beszállító cégek, valamint jelenlegi ügyfélkörének kiszolgálását.

Halad a Waberer's beruházása. Fotó: Waberer's
Halad a Waberer's beruházása. Fotó: Waberer's

Közös finanszírozás

A telek megvásárlását, illetve a raktár felépítését a Waberer’s az önerő mellett hitelfelvételből, illetve a Külgazdasági és Külügyminisztérium által nyújtandó támogatásból tervezi finanszírozni. A beruházás támogatására a Waberer’s jogi kötőerővel nem rendelkező ajánlattal rendelkezik, mely a kormány jóváhagyó döntése és a szerződéses feltételek teljesítése esetén lesz lehívható – derült ki a közlésből.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!