1p

A nagymúltú magyar vállalat jó eredményt jelentett.

Több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra nőtt a Ganz Transzformátor- és Villamos Forgógépgyártó Kft. árbevétele 2023-ban – derült ki a szerkesztőségünknek megküldött közleményből.

Amellett, hogy vállalat nettó árbevétele a 2022-es 43,89 millió euróról tavaly több mint másfélszeresére, 71,55 millió euróra (mintegy 28,27 milliárd forintra) nőtt, ezzel egyidejűleg az adózott eredménye 2,29 millió euróról 4,45 millió euróra emelkedett.

A 2020-ban végrehajtott vállalati reorganizációt követően a Ganz teljes megújuláson ment keresztül az elmúlt években, és mind a négy üzletágában – transzformátor, forgógép, Intelligent Solutions és szerviz – jelentősen növelni tudta forgalmát a hazai és nemzetközi piacokon egyaránt. Tavaly a belföldi értékesítés 22,14 millió euróról 37,88 millió euróra, míg az export-árbevétel 21,75 millió euróról 33,61 millió euróra nőtt.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!