1p

A labdarúgó OTP Bank Liga következő idényének rajtjára biztosan elkészül az újonc Nyíregyháza Spartacus új stadionja.

A klub honlapjának keddi híradása szerint már leterítették és locsolják a gyepszőnyeget, felszerelték a székeket a lelátón és megkezdődött az eszközök beszerzése is.

Már locsolják a gyepet az új stadionban, ami több mint 19 milliárd forintból épült meg.
Már locsolják a gyepet az új stadionban, ami több mint 19 milliárd forintból épült meg.
Fotó: Facebook / Nyíregyháza Spartacus FC

"Kijelenthetjük, hogy itt kezdheti a szezont a Spartacus. A stadion központi létesítménye és a szabadidős centrum is június 30-ára lesz készen. Kisebb munkálatok ezután még folytatódnak a nyár végéig, de ami a bajnokság megkezdéséhez szükséges, az megépül, és használható lesz" - mondta Nyul Zoltán magasépítési beruházásokért felelős helyettes államtitkár.

Kovács Ferenc polgármester a keddi sajtóbejáráson elmondta, a 8219 fő befogadóképességű stadion a labdarúgó-mérkőzések mellett egyéb események - kulturális és szabadidős rendezvények - helyszíne is lesz.

 

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!