<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Szerdán a kora reggeli órákban elindult az alapjaiban megújult RTL.hu hírportál, amelynek tartalmait az RTL Magyarország saját szerkesztősége állítja elő.

A Media1 cikke szerint idén júniusban jelentette be Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója, hogy új online hírszolgáltatás elindítását tervezi az általa vezetett médiavállalat.

A vezérigazgató akkor még nem nevezte meg az új portál nevét, és azt sem mondta el, mikorra tervezik az elindítását, de a Media1 megírta, hogy az indulásra még 2022 előtt szeretnének sor keríteni, és azt is, hogy RTL.hu lesz az oldal neve – vagyis az ezen a címen lévő addigi, jellemzően az RTL Klub műsorait támogató tartalomkínálatot jócskán átalakítják és önálló szerkesztőséget hoznak létre.

Az új portál főszerkesztője Bordás Gábor, a 24.hu Közélet rovatának korábbi rovatvezető-helyettese, munkáját három felelős szerkesztő segíti. Gyömöre Máté az RTL Híradónál volt külpolitikai szerkesztő korábban, Angyal Gábor a Jelen című hetilapnál volt online szerkesztő, míg Rácz Johanna a 444.hu-t is működtető Magyar Jetihez tartozó Qubit.hu elnevezésű tudományos oldalnál volt szerkesztő. A szerkesztőségi stáb 30 fős.

(Media1)

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.