2018. május 25. 11:31
mfor.hu

539 millió dollárt kell a Samsungnak fizetni, mert szabadalmi jogokat sértett.

Kártérítést kell fizetnie a Samsungnak az Apple-lel szemben. Az amerikai bíróság tegnap meghozott ítélete alapján a korábbinál magasabb összeget, 539 millió dollárt kell a Samsungnak fizetnie, mivel több szabadalmi jogot is megsértett, számolt be az ítéletről hírlevelében az Equilor. A bírság legnagyobb része az iPhone telefonok külső megjelenéséhez kapcsolódik, miszerint a Samsung jogtalanul használta fel a levédett dizájnelemeket.

Az Apple még 2011-ben perelte be a dél-koreai gyártót, és a kártérítés mértékét 1,05 milliárd dollárra lőtte be, míg a Samsung szerint 28 millió dollár lett volna az őt megillető bírság. Összehasonlításképpen, a közel 540 millió dollár az Apple legutóbbi negyedévének három és félnapi nyereségével egyenlő.

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.