1p

NIS2: rohamosan közeleg a határidő, kerülje el a bírságot!
Mit jelent a gyakorlatban a NIS2 a vállalkozások számára?
Hogyan válasszunk szolgáltatót a megfelelőség biztosításához?
Milyen eszközökkel lehet erősíteni a védelmet és mit kell tenni, ha támadás ért minket?

NIS2 újratöltve - IT-biztonság a gyakorlatban

2024. június 18.

Részletek és jelentkezés itt!

A termelés tovább folytatódik, de bővíteni már nem lehet.

„Bár abszurd módon az akkugyárban a termelés továbbra is zajlik, a legutóbbi, működés bővítésére vonatkozó kérelmének a közigazgatási hatóság már nem adott helyt” – közölte Szabó Rebeka Facebook oldalán.

A Párbeszéd Magyarországért társelnöke szerint a megemelt kapacitás iránti kérelem függőben van, így egyelőre nem épülhet meg számos új kazán és akkumulátorcella-gyártósor sem, és egyelőre az évente felhasználandó oldószerek mennyisége sem emelkedik 14 477 tonnáról 22 ezer tonnára.

Emlékeztetett: a gödi Samsung SDI környezethasználati engedélyét a Göd-ÉRT civil egyesület támadta meg, a civilekkel együtt pedig a Párbeszéd– Zöldek is tüntetett azért, hogy a kormányhivatal szerezzen érvényt a környezethasználati engedély bíróság általi felfüggesztésének, és állítsa le a gyár működését.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!