1p

Hogyan lehetnek ekkora eltérések a közvélemény-kutatások között?
Magyar Péter miatt ekkora a bizonytalanság?
Milyen módszerrel készülnek a felmérések?

Online Klasszis Klub találkozó élőben Hann Endrével!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Medián ügyvezető igazgatójától!

2024. június 5. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A döntés már szeptember közepén megszületett, a végelszámolást már megkezdték.

A 24.hu vette észre, hogy megszűnik az orosz Akcionyernoje Obscsesztvo „Atomstroyexport” Magyarországi Kereskedelmi Képviselete. Az oroszországi anyavállalat, a Roszatomhoz tartozó, Nyizsnyij Novgorodban bejegyzett atomerőmű-tervező és építő cég még 2001-ben hozta létre a magyarországi kereskedelmi képviseletet. A portál kérdésére a megszüntetést az Akcionyernoje Obscsesztvo „Atomstroyexport” magyarországi jelenlétének „optimalizálásával” indokolta a Roszatom magyarországi központja.

A 24.hu arra is rákérdezett, hogy mennyiben érinti mindez a paksi új blokkok létrehozására szóló beruházást, erre a Rosatom Central Europe Kft. azt közölte, hogy

„a Magyarországi képviselet megszüntetésére vonatkozó döntés kizárólag formai, szervezeti jelleggel bír, és semmiképpen sem érinti a Paks II. Atomerőmű projekt megvalósítását, beleértve az építés ütemtervét.”

(24.hu)

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!