<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közönség biztosítására írt ki tendert a közelmúltban. Az éves szinten 130 milliárd forintból gazdálkodó közmédia alkalmanként akár 200 „tapsolót” is kérhet a nyertes cégtől.

A nettó 30 millió forintos keretösszegű közbeszerzést az Átlátszó szúrta ki. A szerződést 12 hónapra kötnék eseti megrendelésekkel a megadott egységdíjakkal számolva.

Az ekr.gov.hu oldalon közzétett felhívás szövege szerint a szolgáltatást jellemzően a Budapest, Kunigunda útja 64. szám alatti székhelyén működő stúdiókban vennék igénybe, de más külső helyszínek is előfordulhatnak.

A közönség feladata az MTVA gyártásában készülő műsorokban való úgynevezett „tapsoló” feladatok ellátása lesz

– olvasható a leírásban.

Zúghat majd a vastaps a köztévében. Fotó: DepositphotosZúghat majd a vastaps a köztévében. Fotó: Depositphotos

A közönség tervezett igénybevétele napi maximum 12 óra, a tervezett maximum létszám 200 fő/nap.

A keretszerződést a legolcsóbb árajánlatot adó cég nyeri majd el, amennyiben minden feltételnek megfelel. Az MTVA ugyanakkor felhívja a gazdasági szereplők figyelmét, hogy az eljárást eredménytelenné nyilváníthatja, ha valamely meghatározott, ellenőrzési körén kívül eső, bizonytalan jövőbeli esemény az ajánlattételi, illetve részvételi határidő lejártát követően következik be. Az eljárásban való részvétel ajánlati biztosíték adásához kötött, amelynek össze 500 ezer forint.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.