<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
1p

Sok lett a feladat a Bankholdingnál, ezért Mészáros Beatrix most bejelentette: kiszáll az Opus igazgatóságából.

Az Opus Global Nyrt. vezető testületi átalakításának első lépéseként Mészáros Beatrix visszaadta igazgatósági mandátumát, ezzel egyidejűleg összehívta a Társaság igazgatóságát, hogy kezdeményezze rendkívüli Közgyűlés megtartását, és azon az Igazgatóság új tagjainak előterjesztését - közölte a társaság a BÉT honlapján.

Mészáros Beatrix 2017 óta irányította igazgatósági elnökként az Opus Globalt. Távozását azzal indokolta, hogy jelentősen megnövekedtek a Bankholdingnál augusztus óta betöltött leányvállalatokért felelős vezérigazgató-helyettesi feladatai, és a jövőben kizárólag ezekre kíván fókuszálni.

 Mészáros Beatrix (Fotó: MTI/Komka Péter) Mészáros Beatrix (Fotó: MTI/Komka Péter)

A közlemény mint megjegyzi: Mészáros Beatrix elnöksége alatt valósult meg a többi között a magyar tőzsde életében korábban példátlannak számító két nyilvános kibocsátó fúziója, valamint az Opus Csoport portfoliójának bővítése a magyar gazdaság stratégiai ágazataiban, köztük két nagy energetikai elosztóhálózat, a TIGÁZ és a TITÁSZ többségi részvényeinek megvásárlása.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.