2018. július 10. 14:32
mfor.hu

Az idei labdarúgó világbajnokság az online scénában is nagyon fontos esemény lett. A közösségi platformokon és a YouTube-on is nagyon pörögnek a focival kapcsolatos tartalmak.

A FIFA már a világbajnokság félidejében kiadta a győzelmi jelentést. Akkor a szövetség azt közölte, hogy minden eddiginél többen, 130 millióan használják a szervezet és a torna applikációját, illetve 120 milliónál is több követője van a vb-nek a közösségi média különböző platformjain, akik közül sokak kedvence a sportfogadás.


A vb hivatalos applikációja 128 országban a legnépszerűbb ingyenes sportapplikáció. A FIFA arról is beszámolt, hogy a torna kezdete óta több mint tízmillió új követője van a Facebookon, az Instagramon, a Twitteren, a VKontakten, a Youtube-on és a Weibón.


A Twitteren a FIFA-t több, mint 12 millióan, míg a világbajnokságot 7 millióan követik. A mérkőzések összefoglalóit is nagyon kedvelik a felhasználók, a meccseket követő 24 órában ezek a Youtube legnézettebb tartalmai közé kerülnek. Érdekesség egyébként, hogy a legnézettebb YouTube videó az egyik epikus találkozó, a 3-3-ra végződő Spanyolország-Portugália lett. Az előzetesen favoritnak tartott csapatok egyébként is felül vannak reprezentálva hiszen a top 10-ben az argentinok három meccse mellett Németország két találkozója is ott van. Érdekesség, hogy a világbajnoksággal kapcsolatos tartalmak között egy amatőr videót is találunk a legnézettebb tízben, amikor felszeletelnek egy labdát, hogy megnézzék milyen belülről.

 

 

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek február legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. Az Erste Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 54 712 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.