2018. augusztus 6. 09:21
mfor.hu

Péntekre újabb sztrájkot hirdettek a légitársaság pilótái, a Ryanair vezetői értetlenül állnak a munkabeszüntetés előtt.

A Ryanair ír pilótái bejelentették, hogy augusztus 10-én sztrájkolni fognak, ami július 12 óta már az ötödik alkalom lesz. A sztrájk oka a Ryanair által július 25-én bejelentett hír, miszerint csökkenteni szeretnék a dublini flottájukat, ezzel veszélyeztetve 100 pilótát és 200 egyéb munkavállalót, írta hírlevelében az Equilor.

A Ryanair sajnálattal fogadta a bejelentést, és azzal vádolja a Forsa nevű ír szakszervezetet, hogy nem túl konstruktívak az ügy megoldásában, és ezzel az új munkabeszüntetéssel teljesen értelmetlenné vált az augusztus 7-i megbeszélésük. A vállalat nem érti a történteket, hiszen az ír szakszervezet 11 pontjából 9-et már elfogadott a légitársaság.

 

Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.