2018. augusztus 6. 09:21
mfor.hu

Péntekre újabb sztrájkot hirdettek a légitársaság pilótái, a Ryanair vezetői értetlenül állnak a munkabeszüntetés előtt.

A Ryanair ír pilótái bejelentették, hogy augusztus 10-én sztrájkolni fognak, ami július 12 óta már az ötödik alkalom lesz. A sztrájk oka a Ryanair által július 25-én bejelentett hír, miszerint csökkenteni szeretnék a dublini flottájukat, ezzel veszélyeztetve 100 pilótát és 200 egyéb munkavállalót, írta hírlevelében az Equilor.

A Ryanair sajnálattal fogadta a bejelentést, és azzal vádolja a Forsa nevű ír szakszervezetet, hogy nem túl konstruktívak az ügy megoldásában, és ezzel az új munkabeszüntetéssel teljesen értelmetlenné vált az augusztus 7-i megbeszélésük. A vállalat nem érti a történteket, hiszen az ír szakszervezet 11 pontjából 9-et már elfogadott a légitársaság.

 

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.