2018. április 3. 17:45
mfor.hu

Március végén létrejött a UNION Biztosító.

Ezekben a napokban kaptak értesítést az Erste Bank ügyfelei arról, hogy változás történt az utasbiztosítási szolgáltatásban. Ennek lényege, hogy március 31-ével egyesült a Vienna Insurance Group három magyar biztosítótársasága: az Erste Biztosító, a Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító.

Az ügyfeleknek nincs dolguk Az ügyfeleknek nincs dolguk

A továbbiakban UNION Biztosítóként működik a társaság. Az ügyfeleknek semmi dolguk nincs az őket érintő utasbiztosítási szerződésekkel kapcsolatban, egyedül a személyes ügyfélszolgálat helye változott.

A három biztosítótársaság egyesülését még tavaly tavasszal jelentették be. Akkor 2018. január elsejére időzítették az egyesülést; a mostani tájékoztatás szerint erre valamivel később, március 31-én került sor. Az egyesülésről a közelmúltban tett közzé újabb tájékoztatást az osztrák társaság.

A három társaság együttesen a magyar biztosítói piac 8,5 százalékát tette ki 2016-ban az eszközértéket tekintve.


Hitelre van szükséged?

Találd meg a legideálisabb kölcsönt az Mfor és a Bank360 közös kalkulátoraival! Ha kevesebb mint 5 millió forintra van szükséged, tucatnyi kedvező kamatozású személyi kölcsönt hasonlíthatsz össze a Személyi Kölcsön Kalkulátorral. Ha lecserélnéd a régit, vagy megtaláltad álmaid járgányát, egy olcsó autóhitellel akár már néhány napon belül a volán mögé ülhetsz az Autóhitel Kalkulátor segítségével. Nagyobb terveid vannak és több pénz kell? A lakásvásárlásra fordítható hitelek között hatalmasak az eltérések, ilyenkor érdemes csak igazán összehasonlítani az ajánlatokat! 

A Bank360 és az Mfor összegyűjtötte, hogy melyek december legkedvezőbb hitelei:

Ha jól jönne 1,5 millió forint, a Raiffeisen Bankot érdemes most felkeresni, mivel a személyi kölcsön 30 379 forintos törlesztőrészlet mellett lehet a tiéd 60 hónapos futamidővel. 3 millió forintra lenne szükséged autóvásárláshoz? A CIB Banknál már 60 654 forintos havi törlesztéssel igényelheted jövedelemérkeztetéssel. A K&H Banknál igényelhető lakáshitellel pedig 10 millió forintot vehetsz fel 20 éves futamidőre havi 53 332 forintos törlesztőrészlettel.

Másfajta kölcsönt keresel? Ez a kalkulátor segíthet megtalálni azt a hitelt, amit keresel.