TÁMOGASSA A FÜGGETLEN, MINŐSÉGI ÚJSÁGÍRÁST! TÁMOGASSON MINKET!
2018. április 3. 17:45
mfor.hu

Március végén létrejött a UNION Biztosító.

Ezekben a napokban kaptak értesítést az Erste Bank ügyfelei arról, hogy változás történt az utasbiztosítási szolgáltatásban. Ennek lényege, hogy március 31-ével egyesült a Vienna Insurance Group három magyar biztosítótársasága: az Erste Biztosító, a Union Biztosító és a Vienna Life Biztosító.

Az ügyfeleknek nincs dolguk Az ügyfeleknek nincs dolguk

A továbbiakban UNION Biztosítóként működik a társaság. Az ügyfeleknek semmi dolguk nincs az őket érintő utasbiztosítási szerződésekkel kapcsolatban, egyedül a személyes ügyfélszolgálat helye változott.

A három biztosítótársaság egyesülését még tavaly tavasszal jelentették be. Akkor 2018. január elsejére időzítették az egyesülést; a mostani tájékoztatás szerint erre valamivel később, március 31-én került sor. Az egyesülésről a közelmúltban tett közzé újabb tájékoztatást az osztrák társaság.

A három társaság együttesen a magyar biztosítói piac 8,5 százalékát tette ki 2016-ban az eszközértéket tekintve.


Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.