2p

Van kiút az értékválságból? Megállítható az akkugyárak terjedése itthon?
Van még jövőnk az EU-ban?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Donáth Annával, a Momentum EP-képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. október 4. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Egy szórakoztató kártyajátékkal kíván piacra lépni egy új magyar startup, a kezdeményezés közösségi finanszírozási kampánya jelenleg is zajlik.

Megszületett az első magyar üzleti kártyajáték az OfficeNix. A fejlesztők a játék kapcsán az vallják, hogy tipikusan irodai stresszhelyzet után érdemes játszani, hogy minden gőz és lila köd elszálljon. A könnyed szórakozáson és a stressz levezetésén túl akár csapatépítésre is használható a friss fejlesztés. Az alkotók igyekeznek maximálisan kihasználni a technológia nyújtotta előnyöket, ami azon túl, hogy online térben játszhatunk, többek között abban is testet ölt, hogy a kártyák illusztrációi mesterséges intelligencia révén születtek meg.

Az irodai lét vicces oldalát próbálták megfogni az OfficeNix fejlesztői. Forrás: OfficeNix
Az irodai lét vicces oldalát próbálták megfogni az OfficeNix fejlesztői. Forrás: OfficeNix

Az alkotók olyan szórakoztató kártyajátékot képzeltek el rövid meccsekkel (5-6 perc), amit ketten, hárman akár munkatársakkal vagy jó barátokkal tudunk játszani, így levezetve a munkahelyi feszültséget. A játék során háromféle kártyát kaphatunk: az irodista kártyák vicces tulajdonságokkal, hasznos eszközökkel, váratlan hatásokkal egészülhetnek ki. Tanulságos és felszabadító ahogyan a lapok bemutatják a vezetői és beosztotti lét fonákját, azok számára is, akik ilyen környezetben töltik a mindennapjaikat, de olyanoknak is, akik csak ismerkednek az ilyen munkakultúrával.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!